9 Mart 2024 Cumartesi

Balkan Rumeli Türkleri'nin siyasetteki yeni kuşak temsilcilerinden Mert Tiryaki çıtayı yükseltti



Balkan Rumeli Türkleri'nin genç kuşak temsilcilerinden Bal Göç Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tiryaki aday olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Yıldırım Belediye Meclis Üyeliği için tempoyu yükseltti. 
Bir süredir ilçeyi sokak sokak gezen esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşlar ile hemhal olan Tiryaki dün akşam da Kazım Karabekir Mahallesi Yaylalı Sokak Albena Sitesi'nde seçim ofisini açtı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile Ak Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı'nın da destek verdiği açılışa Balkan Rumeli Türkleri camiasının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları başkanları ve kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.
Siyasette Rumeli Balkan Türkleri'nin sesi olacağını ifade eden Mert Tiryaki açılışta yaptığı konuşmada "Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin diyerek" 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde Yıldırımlılar'dan partisine ve başkan Oktay Yılmaz'a destek istedi.  



Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da yaptığı konuşmada kendisine ve partisine güç katan Mert Tiryaki ile yol yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yıldırım için hep birlikte her şeyin en iyisini ve güzelini yapacaklarını ifade etti. Yılmaz konuşmasında ilçede başlattıkları kentsel dönüşümü gelecek dönemde de bütün hızı ile sürdüreceklerinin sözünü vererek "Yıldırımı modern bir kent, yaşanabilir bir belde olarak yeşil alanları ve sosyal donatı projeleri ile taçlandıracagız " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder