28 Kasım 2016 Pazartesi

THY’DEN BALKAN YOLCULARINA BÜYÜK DOPİNG

Türk Hava Yolları (THY)’nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre yolu Balkanlara düşecek olanlara bedava denecek fiyatlara gidiş dönüş bileti imkanı sağlanıyor. Balkan ülkeleri başkentlerine yapılacak destinasyonlara 99 dolardan seyahat imkanı sağlayan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini 18 Aralık'a kadar satın almaları gerekiyor. BelgradKişinev, Podgorica, PriştineSaraybosnaTiran ve Üsküp’e vizesiz gidebilen Türk vatandaşları transfer merkezi Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları olmak kaydıyla Cluj (Romanya) kenti için 99 dolar, Bükreş (Romanya), Köstence (Romanya), Ljubljana (Slovenya), Priştine (Kosova), Saraybosna (Bosna-Hersek), Tiran (Arnavutluk), Üsküp (Makedonya), Zagreb ve Dubrovnik  (Hırvatistan) için 109 dolar, Belgrad (Sırbistan)  ve Podgorica  (Karadağ) için 119 dolar, Sofya  (Bulgaristan) için 129 dolar, Varna (Bulgaristan) ve Kişinev (Moldova) için de 139 dolar seyahat bedeli ödeyecek. 

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil